Tänään oltiin Kumman kanssa agilityn pääsykokeessa. Hiukan oltiin jo päivällä harjoittelemassa iltaa varten Satun ja Siirin kanssa. Mielestäni illan suoritus meni ihan hyvin, mutta ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa, joten odotellaan ensi viikkoon mitä kouluttajat olivat mieltä meidän yhteistyö suorituksesta.
Kumman kanssa oli ihan erilaista touhuta tuolla hallilla kuin Inkun kanssa. Viime viikon harjoitukset Inkun kanssa oli taas oikein säätämistä. Miten voi treeniporukan pieni kokoisemmasta lähteä kaikkein kovin ja suurin ääni? Inkku taitaa neuvoa noita muita koirakoita miten esteet suoritetaan ;o)   Sitten vielä oli halliin tullut pieni vieras, päästäinen......
Toki se piti kiinni saada ja sen jälkeen ei Inkun rata suorituksista tullut enää yhtään mitään kun koira oli koko ajan etsimässä lisää niitä päästäisiä. Joten tänään Kumman kanssa hallissa oli kuin ei olisi koiraa mukana ollutkaan, koska Kumman ei touhunut mitään ylimääräistä tai mitään mikä olisi suoritusta kovin paljoa häirinnyt.
Nyt valmistaudutaan ensi lauantain Tampereen näyttelyyn ja ajattelin viedä Kumman PESULLE! Oli meinaan karvaturri senverran kurainen ja hiekkainen tämän päivän agilityhalli käyntien jälkeen, että olisi kenties syytä pestä ennen näyttelykehiä ;o)