Tänään kävimme Kumman Kaa TSAUn järjestämässä mätsärissä. Hiukan verestettiin muistoja siitä miten kehässä mennään kun on ollut huisin pitkä paussi viime näyttely kerrasta (taitaa olla peräti melkein 2 kk:tta Jyväskylän näyttelystä).
Mukaan lähti myös Calle, Janin ja Satun kanssa. Siiri ja Inkku jäivät meille pitämään taloa pystyssä ;o)
Paikalla oli myös Kumman sisko- ja velipuoli, Justi ja Luru. Luru sai pentuluokassa punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut kilpailuluokassa ja Justi sai sinisen nauhan sijoittuen kilpailuluokassa toiseksi. Onnea Justille sekä taustajoukoille.
Me taasen Kumman Kaa oltiin Janin ja Callen kanssa samassa kehässä. Kumma sai punaisen (niinkun pitikin, se kerran on tyttöjen väri) ja Calle sai sen sinisen (poikien värisen). Kilpailuluokissa ei sitten sijoittunut Kumma sen enempiä kuin Callekaan.
Koiria oli paikalla oikein mukavasti, pikkuisia koiria taisi olla yli 70, joten tästä sunnuntai päivästä tuli vietettyä viitisen tuntia tuolla mätsärissä. Koirat saivat kokemusta oikein roimasti ja Callekin osasi jo olla ihan mukavasti eikä haukkunut ihan koko aikaa niin kuin aikaisemmin on mätsäreissä tehnyt ;o)
Kotiin viemisiksi saimme rättiväsyneet koirat ja kun sitä kameraa ei mulla tietenkään ollut tuolla mätsärissä mukana niin tässä olisi tunnelma mätsärin jälkeen...
343692.jpg
(huomaa nuo takajalat, jotka on aina nostettuna pystyyn sohvaa vasten ;o))