Tänään 5.11. lähdimme Kumman Kaa aamutuimaan Huittisiin, jossa vaihdoimme kyytiä Marjan autoon ja jatkoimme matkaa Seinäjoen KV- näyttelyyn. Tuomarina oli Stefan Sinko Sloveniasta, joka rankkasi Kumman tänään nuorten narttujen 3. Arvostelun näpyttelin tuonne omalle paikalleen muiden joukkoon. Kehässä kisasi samaan aikaan 3 muuta Jaxonville K- pentueen tyttöä. Kaikki saivat ERIn ja J. Kerta Kaikkiaan oli pn-2 ja sai  VARA- SERTin  sekä VARA-CACIBin. Onnea Karkki ja Tuija!!!!!

Handskes- kennelin Tarjalla oli hieno päivä. Ensimmäinen Handskes- valio tuli tänään kun Vanttu (H. Attraktiv Liv) sai tuon tarvittavan SERTinsä ja valioitui!!! ONNEA TARJA JA VANTTU!!!!

Viikonlopun aikana on myös Kumman sisko Kaisa sekä Kumman Andy- isukki ahkeroineet Tarton näyttelyssä. Tarkempaa selostusta hienoista tuloksista  löytyy  täältä.
Onnea Oilille sekä Tarjalle vielä Andyn saavutuksista!!!!


Oikein paljon kiitoksia Marjalle kyydistä sekä molemmille, Marjalle ja Susannalle, matkaseurasta. (Kumma kiittelee matkaseurasta Pöötä ja Döötä) Jos sitten parin viikon päästä otetaan uusiksi;o)   .....vai?

Ja tähän loppuun piti laittamani kuva Kummasta, joka  pitkän matkustelun ja näyttely häslinkien jälkeen pääsi kotipihalle ihanaan uuteen, puhtaaseen lumihankeen pöllyttelemään, mutta enpähän nyt saanut kameraa ja konetta kanssani yhteistyöhön, että olisin nuo kuvat saanut kamerasta. Ehkäpä sitten huomenna yritän uudelleen..... jos muistan ja jaksan......