Onhan se niin, että on sitä elämää tuon Pariisinkin jälkeen.
Viikko sitten lähdettiin Kumman Kaa Tukholmaan.
Lauantaina siellä oli erkkari, jossa Kumma kisaili avoimissa nartuissa, tuomarina oli Anita Whithmarsh joka sijoitti Kumman avointen narttujen neloseksi.
Sunnuntaina esiinnyttiin maailmanvoittaja- näyttelyssä. Eri sieltä tuli, kaunis vaaleanpunainen silkkinauhan pätkä, mutta ei sen kummenpaa sijoitusta.

Tänään 12.7. on Oulussa ollut KV- näyttely. Itse en paikalle päässyt ja jo meinasin perua Kummankin menon sinne, mutta Oili puhui mut ympäri ja niin Kumma lähti jo torstai- iltana Oilin matkaan ja perjantaina kohti Oulua.
Täällä kotona olen itse ollut kuin tulisilla hiilillä kun olen odotellut, että koska kehä alkaa ja milloin mahtaa tulla jotain tulosta. ja vihdoin viimein Tuija soitti. Kertoi Kumman saaneen CACIBin ja olleen ROP!!!!
Että mä oon ollut täällä ihan innoissani. Muksut on hiukan katsoneet ihmeissään ja meinanneet varmaan, että äiti hei........ ????

Kiitos siis Oilille kun otit tuon otuksen mukaas ja kiitos teille kaikille jotka esititte Kummaa kehässä (oli kuulema ollut useamnpi handleri ;o) )

Noita arvosteluja ruåtsistakin tulee kunhan ulkona sataa vettä ja on aikaa istuksia tässä koneen vieressä, samoin Oulun arvostelu kunhan saan tuon Kumpspuupelin kotiin arvosteluineen ;o)