Tänään kävi pikaisesti Simo- sulho tutustumassa Kumma- morsmaikkuun. Pitänee sanoa, että kovin oli äänekkäät treffit, ainakin Kumman puolelta. Simoa ei juurikaan hetkauttanut Kumman kova "kiljuminen". Sulho- reppanalla oli niin kovin kiire merkata koko piha uudelleen Callen jäljiltä, että nuo naisväen kiljunnat jäi ihan kokonaan kuulematta.
Täti- Inkeriä ei treffeille heti alkuun päästetty mukaan vaan täti- Inkeri nautiskeli meidän ihmisten kanssa kahvipöydän antimista sillä aikaa kun nuoripari teki tuttavuutta. Nuorenparin tuttavuuden teot oli siinä, että Kumma makoili terassin oven takana ja Simo merkkaili pihaa ;o)
Ja kun tuli aika jolloin Täti- Inkeri päästettiin pihalle pariskunnan seuraksi niin Simoa kyllä kiinosti hiukan enempi tuo Täti- Inkeri väärineen säärineen kuin kiljuva Kumma. Hiukan me Simolle vihjaistiin, että Inkeri on kyllä jo toivoton tapaus juoksujen ja suvun jatkamisajatusten suhteen. Hahaa... ja kamera ... olihan se kotosalla, mutta ei ulkona meidän kanssa taikka vielä vähempi mun kädessä.... joten kuvia treffeiltä EI OLE!