Inkun kanssa vietetiin koko viikonloppu Raumalla Länsi- Gööttien kevätpäivillä. Mukaan piti ensin kyllä lähteä Kumma, mutta tuo aloitti juoksunsa juuri sopivasti, joten Inkku lähti tuuraamaan.

Lauantai aamuna pakattiin autoon Inkku, Suvin koirat Netta ja Inka sekä tavaraa aikamoinen määrä ja lähdettiin pelipaikalle. Paikalle oli saapunut oikein mukavasti gööttejä omistajineen. Siellä oli ohjelmassa agilitykoulutusta Männistön Päivin koulutttamana ( suuri kiitos Päivi) ja me tietysti kokeilemaan Päivin rataa. Meillä on Inkun kanssa ihan älyttömän pitkä tauko koko agilitystä,  koira kyllä osaa esteet, mutta itselläni oli hiukan (tai ehkä enemmänkin) takkuilua koko hommassa ;o)

Näyttelykoulutusta olisi ollut myös tarjolla, koska mukana oli Täti- Inkeri, joka ei näyttelyissä käy, jätettiin tuo väliin. Olisihan sieltä varmaan emäntä saanut oppia kuunteluoppilaana, mutta me nyt keskityttiin tuohon agiin....

Koko lauantai päivä aurinko paistoi oikein mukavasti ja iltapäivällä pakattiin koirat autoon ja suunnistetiin Eurajoelle, Eurajoen metsästysseuran majalle. Paikka oli todella hieno ja tilaa olisi ollut useammallekin. Siellä juotiin alkajaisiksi Kaisan ( Jaxonville Kappas Vaan) inttivaliokahvit, kiitos Oili kakusta!

Pikkuhiljaa saatiin myös sauna lämpimäksi sekä takkaan jonkun näköinen liekki missä sai makkarat grillattua. Oli sen verran meikäläiselle hankalaa saada tuohon takkaan tuli, että totesin ettei musta ainakaan pyromaania tule ;o) miten lienikin olla niin vaikeaa saada kuivat puut palamaan hyvin ;o)

Yö sujui jokseenkin hiukkasen levottomasti, mutta koitti se aamu sieltä sentään jossain vaiheessa. Aamukahvit kun saatiin juotua ja mökki siivottua lähdettiin takaisin Raumalle. Sieltä saatiin haku- oppia ja Inkku oli oikeen vireessä. Se on sitten ihan kauhea paikka kun göötiltä viedään namit nenän edestä piiloon. Jo sai Täti- Inkerikin jalat alleen kun lähti maalimiehen (ja namien) perään....

Maalimies, unohtamatta nameja, kun löydettiin niin kokeiltiin Inkun kanssa flyballia. Se vasta olikin kiva juttu. Inkku tajusi tuon systeemin aika nopsaan ja sai pallon lentämään flyball- härvelistä.

Tässä muutama kuva Inkun touhuista:
(kuvat: Oili Helenius)
1484973.jpg
Tässä tarkistetaan maalimiehen namit, jotka kohta lähtee nenän edestä....
Ja sitten sitä flyball- hauskaa......
1484974.jpg

1484975.jpg

1484976.jpg



1484977.jpg

SUURI KIITOS KAIKILLE, JOTKA OLITTE MEIDÄN VIIKONLOPPU SEURANA SEKÄ RAUMALLA, ETTÄ EURAJOELLA!!!!!!