Jollain on ollut niin pirun kiire mukamas, ettei ole tänne edes kerennyt mitään kirjoittelemaan.
Mulla oli peräti 3 peräkkäistä vapaata viime viikonloppuna (9 työpäivän putken jälkeen), joten kaikki hyöty irti ja ensimmäiseksi suunnistettiin Porin KV- näyttelyyn. Ihanaa koko perheen matkailua sellasen porukan kanssa joka ei niin kauheasti viihdy paikoillaan eikä pidä istuskelusta ja odottelusta. Eikä kehäkään tainnut olla kuin tunnin myöhässä ;o)
Tuomarina oli Marja Talvitie ja Kumman tuloksen ja arvostelun näkee tuolta muiden joukosta.

 Näyttelyn jälkeen Oili vei Kumman Raumalle ja me muut (paitsi Inkku, joka taasen oli Siirin ja Callen seurana) lähdettiin Tampereelle. meidän porukka ei niin kauheen tarkkoja matkasuunnitelmia tee, joten yllätys yllätys, kaikki Tampereen hotellit täynnä eikä meillä mitään varauksia ollut missään. Kiitos Maikulle kun jaksoi selata luettelon läpi kaiksita mahdollisista hotelleista. Me kuitenkin suunnistettiin Ikaalisiin, kylpylään josta sitten saatiin huone.

Kuviakin on otettu Porista, mutta nyt justiinsa en niitä kerkee siirteleen koneelle kun pitää lähtee piiiiiitkän tauon jälkeen kokeilemaan miten sitä agilityä taasen mennään.....

Seuraavan päivän kylpemisten jälkeen lähdettiin uudelleen Tampereelle ja tällä kertaa onnisti huoneenkin suhteen ;o)

Maanantaina kävästiin Särkänniemessä. Ehtoo puolella lähdettiin hakemaan Kummaa Raumalta ja Inkkua Siirin ja Callen luota. Kotosalla oltiin hiukkasen myöhään, mutta mitäpä se, kyllä matkailu on niin mukavaa ;o)

Nyt otan sitten seuraavan työspurtin (8pv) ennen erkkaria, siellä voi taasen kehässä Kumman Kaa pyöriä hitusen muissa maailmoissa oleva emäntä ;o)