...päästiin taas Kumman Kaa agilityreeneihin piiiiitkän paussin jälkeen,  Oishan sitä jo viime viikolla voinut Kumman juoksun puolesta mennä, mutta silloinhan olin itse tuolla Ruåtsissa ihailemassa Marjan Sasua ;o)  No, eiliseen..... Alkeiskurssin aikana nuo muut olivat kerenneet tutustumaan kontakti esteisiin, joten me eilen Kumman Kaa koitettiin miten sujuu puomi, A- este ja keinu. Ensin mentiin puomille, koitettiin kolme kertaa ennen kuin päästiin puomi läpi. A-esteellä ei ollut tuon kummempaa, se meni kuin vanhalla kiipeilijällä ;o) kouluttaja piti keinusta  hiukan kiinni, ettei se kopahtanut hirveällä kolinalla maahan, joten hienosti meni. Toki harjoiteltiin myös kolmen hyppyesteen ja putken kanssa ohjaamista. Taitaa tehdä terää hiukan ohjaajallekin kerrata noita perusohjaamisjuttuja.

Mukana meillä oli myös Inkku. Inkeri se istui ja odotteli autossa ja Kumman treenien jälkeen harjoiteltiin Inkun kanssa ihan vaan... hallilla olemista. Sitä, ettei Inkun tarvitse jokaisen radalla olevan koiran kohdalla "neuvoa" miten rataa mennään ;o) Eli tarkoitus on se, että Inkku oppii käyttäytymään paremmin tuolla agilityhallilla sekä minun että muiden koirien kanssa. Tänään on Inkun treenipäivä, joten se nähdään illalla auttoiko yhtään tuo eilinen harjoittelu......

Olihan meillä Inkun kanssa tuttukin siellä hallilla eilen, kun siinä samalla seurattiin miten Siirin ja Satun agilitytreenit sujui. Hyvin se meni heilläkin vaikka me oltiinkin Inkun kanssa  siellä radan reunalla hiukan häiritsemässä.