Tähän Nallenevan  haasteeseen pitänee vastailla. Ja näin Täti- Inkeri kertoo itsestään:

1. Kuka piru on keksinyt veden? Vesi on vain ja ainoastaan juomista varten. Eihän nyt  KUKAAN VOI lähteä vesisateessa ulos, eihän, saati sitten uida? Minä en ainakaan kuonoani kastele missään nimessä!! Jos nyt kuitenkin alkaa yllättäen sataamaan kesken lenkin niin kyllä sitä kuonoa voi näppärästi emännan pohkeeseen välillä kuivata.

2. Kuka piru on kekannut laittaa yläkertaan meneviin rappusiin portin? Lempparipaikkani sattuu olemaan yläkerrassa, isännän peti ;o) Mutta mitäpä tuommoninen portti tuossa rapuilla, sen saa todella näppärästi kuonolla auki kun haluaa ja kun isäntä vaan on lähtenyt ovesta ulos.

3. Kuono. Se on todella tarpeellinen!!!! Sillä voi tökkiä ihan mitä vaan ja ihan ketä vaan ja ihan mihin vaan ja miten kovaa vaan!!! Jos emäntä ei mitenkään huomaa, että on jo iltaruoan aika niin mitenkä hienosti voin sen kuonolla tökkimällä kertoa hänelle. Ja kovin hauskaista on vieraita tökkiä takapuoleen kun istuskelevat kahvipöydässä eivätkä huomaa, että kyllä minäkin kyllä kahvista tykkään!!! Niin iloinen kiljahdus tulee jokaisen vieraan suusta kun hiukan tökkäisen!!!!!

4. Kukapa on mahtanut keksiä namit? Tai ylipäätänsä ruoan ja syömisen? On ollut fiksu kaveri!!! Olen kaikki ruokainen, ihan kaikki käy!!!! Emännälle en viitsi kyllä ensimmäistäkään temppua tahi muutakaan tehdä jos SE EI viitsi ottaa edes namia käteensä. En minäkään sitten niin viitsi temppuilla taikka totella.

5. Mitä tehdä koirankopilla!!! Siis kerta kaikkiaan, aivan turhake. Ihan turhaan se vie tilaa tuolta koiratarhasta. Onhan siinä sentään kunnon katos ja "terassi" jos oikeen kova sade yllättää niin voi siellä olla sateen suojassa, mutta muuten AIVAN TURHA!!!

5. Paljon namia saa kun kerää leluja koriin!! Melkeen joka kerätystä lelusta napsahtaa nami. Ja nyt syksyn tullen autan emäntää keräilemään omenoita koriin, kyllä on sitten laiska emäntä kun ei itse niitä omenoita saa kerättyä maasta. NO, siitä hommasta saa kyllä ihan kohtuullisen palkan, mitä enempi on omenoita kerättävänä sitä enempi mahani täyttyy nameista.

6.Kuka piru keksi tänne ottaa toisenkin koiran? Se on ihan Kumma. On kai, sitä sanotaankin Kummaksi. Ensin tuli yksi pentu,Siiri, onneksi sitä ei tarvinnut joka hetki vahtia ja kestää kun se asuu aivan muualla. Mutta sitten tuli tuo Kumma. Siinä onkin sitten vahtimista niin ettei tällainen Täti tahdo vauhdissa pysyä, mutta onneksi sitä ääntä lähtee minustakin. Eikä se jäänyt Kummaan kun sitten tuli vielä yksi pentu, Calle. Siinä onkin kova syrjä kun se tahtoo olla välillä kovapäisempi kun minä ite!!! Onneksi sekin asuu muualla, Siirin kanssa.

7.  Tempuista vielä sen verran, että niitä on tullut muutama harjoiteltua. Osaan olla orava taikka kuolla. Osaan antaa pyydettäessä pusun poskelle tai mihin se milloinkin sattuu osumaan. Tietysti osaan käskystä istu, maata, antaa tassua, hakea jonkun tavaran jonka emäntä heittää ja kun oikeen hyvää on tarjolla voi sitä emännältä pyytää, jos ei kuonolla tökkimällä, niin sanomalla ihmisten kielellä "NAM".

Olipas mukava vastata haasteeseen, jospa minä haastaisin tuon viimeksi tänne tulleen eli Callen sekä Kumman siskon Karkin!!